Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Autoclavele automate de clasa B sunt echipamente de sterilizare special proiectate pentru nevoile clinicilor medicale, de stomatologie, veterinare etc. moderne. În aceste medii, unde aparatura de laborator și echipamentele complementare sunt supuse unor standarde internaționale complexe, autoclavele funcționează non-stop, zi de zi.

Autoclavele promovate de Sigma Evolution SRL sunt produse de calitate, cu o fiabilitate ridicată.

Clasa B de autoclave din oferta Sigma Evolution SRL include echipamente cu funcții și facilități moderne și utile, adaptate necesităților reale ale utilizatorilor. Dintre acestea evidențiem: rezervor de apă ce poate fi curățat cu ușurința, sistem de filtrare și de monitorizare a calității apei, senzor de nivel pentru apa din rezervor, ecran LCD ce permite afișarea simultană a temperaturii, presiunii, a timpului de sterilizare și mesajele de avertizare, sisteme de protecție multi-nivel ce permit monitorizarea continuă și evaluarea anomaliilor în timpul procesului de sterilizare, ușă automată și vid înaintat, generator de aburi etc.

Camera de sterilizare este confecționată din inox 304. Aceste echipamente sunt prevăzute cu programe de funcționare multiple ce includ: probe ambalate, probe neambalate, programe rapide, programe ce pot fi definite de către utilizator, test B&D, program de testare vid, programe de preîncălzire și uscare etc.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

cere ofertaCere ofertă!