Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Balanță de precizie ple-n

Descriere

Compania KERN a fost fondată în 1844, încă de atunci fiind specializată în producerea de echipamente de cântărire de precizie.

170 de ani mai târziu, KERN este marca asociată cu precizia și fiabilitatea în domeniul cântăririi. Compania este certificată ISO 9001:2008, ceea ce atestă îndeplinirea și depășirea cerințelor clienților, precum și dorința de a dezvolta și implementa soluții noi și eficiente.

Punctele forte ale KERN sunt gama foarte variată de produse rezistente și usor de folosit, precum și consultanța, vânzarea și service-ul disponibile la prețuri rezonabile.

Gama de produse KERN acoperă întreg spectrul de tehnici de cântarire, în special cântare industriale, balanțe de laborator, greutăți de testare și calibrari DKD.

Caracteristici

Măsurarea continuă a benzii de tragere pentru măsurarea precisă în jurul corpului

Rezultatele cântăririi stabile datorită compensării individuale a temperaturii sistemului de măsurare a tensiunii care este setat din fabrică. Prin urmare, este adecvat în special pentru utilizarea în zone în care există fluctuații de temperatură

Rezoluția deosebit de ridicată a sistemului de măsurare de 420.000 de puncte asigură cel mai înalt nivel de precizie cu intervale mari de cântărire.

Dimensiune compactă, practică pentru spații mici

Totalizarea greutăților

Scut de protecție din sticlă, standard pentru modelele cu dimensiunea plăcii de cântărire Ø 80 mm. Spațiu de cântărire Ø × H 125 × 70 mm

Specificatii

Model

Capacitate cântărire

(max) g

Citire (d) g Repetabilitate Linearitate Certificat calibrare DAkkS (opțional)
PLE 4200-2N 4200 0,01 0,02 0,01

DA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balanță de precizie ple-n”
cere ofertaCere ofertă!