Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Balanță precizie kern 573

Descriere

Compania KERN a fost fondată în 1844, încă de atunci fiind specializată în producerea de echipamente de cântărire de precizie.

170 de ani mai târziu, KERN este marca asociată cu precizia și fiabilitatea în domeniul cântăririi. Compania este certificată ISO 9001:2008, ceea ce atestă îndeplinirea și depășirea cerințelor clienților, precum și dorința de a dezvolta și implementa soluții noi și eficiente.

Punctele forte ale KERN sunt gama foarte variată de produse rezistente și usor de folosit, precum și consultanța, vânzarea și service-ul disponibile la prețuri rezonabile.

Gama de produse KERN acoperă întreg spectrul de tehnici de cântarire, în special cântare industriale, balanțe de laborator, greutăți de testare și calibrari DKD.

Caracteristici

  • Carcasa metalică, platan confecționat din oțel inoxidabil
  • Indicator de planeitate și picioare ce permit ajustarea planeității
  • Robustețea balanței este asigurată de carcasa confecționata din aluminiu
  • Unități de măsura programabile, afișează direct unități speciale, cum ar fi de exemplu, lungimea unui fir (g / m) sau aria hârtiei (g / m²)
  • Este prevăzută cu funcții tipice pentru o balanță industrială, cum ar fi, de exemplu programul special de cântărire al animalelor mici, funcția de numărare și interval de cântărire mare

Specificatii

Model Capacitate cântărire (g) Precizie citire (mg) Repetabilitate (mg) Greutate minimă (10mg/bucată) Linearitate (mg) Certificat calibrare DAkkS (opțional)
573-34NM 650 0,01 0,1 0,03 0,5 DA
573-46NM 6500 0,1 1 0,3 5 DA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balanță precizie kern 573”
cere ofertaCere ofertă!