Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Balanțe analitice kern abp

Descriere

Compania KERN a fost fondată în 1844, încă de atunci fiind specializată în producerea de echipamente de cântărire de precizie.

170 de ani mai târziu, KERN este marca asociată cu precizia și fiabilitatea în domeniul cântăririi. Compania este certificată ISO 9001:2008, ceea ce atestă îndeplinirea și depășirea cerințelor clienților, precum și dorința de a dezvolta și implementa soluții noi și eficiente.

Punctele forte ale KERN sunt gama foarte variată de produse rezistente și usor de folosit, precum și consultanța, vânzarea și service-ul disponibile la prețuri rezonabile.

Gama de produse KERN acoperă întreg spectrul de tehnici de cântarire, în special cântare industriale, balanțe de laborator, greutăți de testare și calibrari DKD.

Caracteristici

 • Proces extrem de rapid de ionizare, datorită tehnologiei KERN de ultima generație pentru neutralizarea încărcării electrostatice pentru instalarea fixă ​​în balanța analitică. Manipulare deosebit de convenabilă, deoarece nu mai aveți nevoie de un dispozitiv separat. Pur și simplu activați ventilatorul ionizatorului la apăsarea unui buton.
 • Afișaj OLED luminos cu unghi mare de vizualizare pentru o citire optimă dintr-o gamă largă de linii de vedere.
 • Interfețe RS 232 și USB pentru transferul datelor de cântărire pe PC-uri, tablete, imprimante, precum și pentru conectarea dispozitivelor externe, cum ar fi scanerele de coduri de bare (opțional), tastatura numerică (opțiune) etc.
 • Această nouă generație de balanțe analitice combină cel mai înalt nivel de precizie cu domenii mari de cântărire. Datorită noii generații de celule unice, rezultatul cântăririi este afișat într-o fracțiune de timp cu modele comparabile. Împreună cu meniul structurat intuitiv, aceasta înseamnă că puteți lucra eficient și rapid.
 • Panou de navigare pentru navigarea rapidă prin meniuri.
 • Ajustarea automată internă în cazul unei modificări a temperaturii> 1 ° C și controlată la fiecare 4 ore, garantează un grad ridicat de precizie și face ca balanța să fie independentă de locul de utilizare.
 • Greutatea minimă a probei poate fi stocată manual în dispozitiv sau calculată automat. Pentru cântăriri sub această valoare, balanța emite un mesaj de avertizare.
 • Ajutorul pentru dozare: Se poate selecta modul de stabilitate înaltă și alte setări ale filtrului.
 • Se pot salva setări individuale de utilizator pentru până la 10 utilizatori: numele de utilizator / numărul de utilizator (pot fi tipărite sau adăugate la înregistrare pentru fiecare proces), parola, limba meniului, profilurile utilizatorilor, accesarea setărilor de utilizator prin codul de bare, utilizatorii care nu sunt conectați, de ex. ajustarea echilibrului, modificarea, setarea sau condiționarea sau modificarea unei rețete numai de către persoana autorizată și realizarea formulării de către utilizator.
 • Limba meniurilor DE, GB.
 • Date automate de ieșire a datelor la PC / imprimantă de fiecare dată când echilibrul este stabil.
 • Ecran mare de sticlă cu 3 uși glisante pentru acces ușor la eșantioane.
 •  Placa de cântărire multifuncțională inclusă la livrare minimizează efectul curentului de aer în camera de cântărire și, prin urmare, îmbunătățește semnificativ timpul de stabilizare și repetabilitatea. În plus, eșantioanele, hârtia de eșantionare, recipientele PCR, tuburile de micro-centrifugare și multe alte elemente care ies în evidență pot fi ușor fixate în poziție și cântărite cu ușurință.

Specificatii

Model

Capacitate cântărire (g) Citire (d)

(mg)

Greutate minimă (mg) Repetabilitate Linearitate Certificat calibrare DAkkS (opțional)
ABP 100-4M 120 0,1 10 0,1 0,2

DA

ABP 200-4M

220 0,1 10 0,1 0,2 DA
ABP 300-4M 320 0,1 10 0,1 0,3

DA

ABP 100-5DM

52/120 0,01/0,1 10 0,02/0,1 0,03/0,3 DA
ABP 200-5DM 102/220 0,01/0,1 10 0,02/0,1 0,03/0,3

DA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balanțe analitice kern abp”
cere ofertaCere ofertă!