Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Congelatoare cu temperatură foarte scăzută pentru laboratoare

La Liebherr, avem o gamă genială cu temperatură foarte scăzută (Ultra Low Temperature – ULT), perfecte pentru depozitarea în condiții de siguranță și pe termen lung a viitorului vaccin COVID-19.

Congelatoarele noastre cu temperatură foarte scăzută au tehnologie de răcire de ultimă generație și capabilități de monitorizare strictă, cu agent frigorific natural și ecologic, cât și consum redus de energie, reușind astfel să stabilească standarde în intervalul de temperatură – 40 °C până la – 86 °C. Congelatoarele ULT vin atât în capacitate de 500 Litri, cât și în capacitate de 700 Litri, ți operează cu ușurință temperaturi de – 80 °C, cu un consum redus de energie.

În ceea ce privește siguranța, performanța și ușurința de operare, acestea oferă totul pentru a îndeplini cerințele ridicate din laboratoare și instituții științifice, de exemplu. Profitați de costurile reduse de funcționare, răcirea sustenabilă, spațiul interior mare cu caracteristici practice și numeroasele funcții de siguranță ale congelatoarelor cu temperatură foarte scăzută. Aveți încredere în experiența noastră îndelungată în calitate de specialist în răcire și congelare.

Afișez toate cele 2 rezultate

cere ofertaCere ofertă!