Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Cap de măsurare gp-105 pentru instrumente din seria 100

Descriere

vezi broșura aici GP-105

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Capul GP-105 poate fi utilizat cu toți măsurătorii cu funcție de măsurare a pH-ului din seria 100. Acestea sunt: CP-101, CP-102, CP-103, CP-105, CPC-105 și CX-105. Capul GP-105 este utilizat pentru măsurarea pH-ului și a temperaturii probelor fără sau cu un conținut mic de depozite. Capul nu poate fi folosit pentru eșantioane vâscoase sau pentru cele cu depuneri deoarece acestea pot bloca diafragma.

Pentru măsurători cu depozite, canalizare, paste etc. este necesar un cap GPX-105S.

Capul GP-105 poate fi utilizat pentru măsurători ale:

  • Apă potabilă,
  • apă de la robinet,
  • probe de apă din râuri și lacuri,
  • apă de piscină,
  • apa de ploaie etc.

În carcasa din plastic se află electrozii separați de măsurare și referință și senzorul de temperatură.

Înlocuirea capului este fără probleme, este necesară montarea unei forme speciale a capului pe corpul contorului și înșurubarea strânsă a piuliței.

Electrozii trebuie să fie păstrați activ, păstrând un burete, plasat în capacul de protecție, umed. În acest scop, ar trebui să se utilizeze apă distilată.

Specificații

Domeniu pH

0 ÷ 14 pH

Domeniul de măsurare al temperaturii

-5 ÷ 60 °C
Domeniul temperaturii de lucru

-5 ÷ 60 °C

Membrană

sticlă
Diafragmă

ceramică

Nivel minim de imersiune

30 mm
Material carcasă

ABS

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cap de măsurare gp-105 pentru instrumente din seria 100”
cere ofertaCere ofertă!