Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Cap de măsurare gpx-105s pentru instrumente din seria 100

Descriere

vezi brosura aici GPX-105s

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Capul de măsurare GPX-105S este proiectat pentru a colabora cu pH-metrele seriei 100.

Acesta asigură măsurători stabile și exacte și o funcționare fără probleme. Se caracterizează printr-o stabilizare rapidă a rezultatelor.

Permite măsurători în diferite eșantioane de lichide și semisolide pure și contaminate.

Acest electrod permite măsurători în gama foarte largă de probe. Apa, apa uzata, proba contamina, produse cosmetice, detergenti, substante organice, proteine, lubrifianti, uleiuri, vinuri, carne, sosuri … TOATE ACESTEA POATE FI MASURAT CU UN ELECTRODE!

Construcția neobișnuită („joncțiunea intermediară”) protejează joncțiunea reală (diafragma) a electrodului împotriva înfundării, asigură măsurători stabile în aceste tipuri de lichide sau mase semi-lichide, în care alte electrozi opresc rapid de lucru.

Elementele de sticlă ale electrodului sunt protejate de un corp din plastic. Manșonul din plastic care protejează joncțiunea este o parte integrantă a electrodului. Este imposibil să folosiți electrodul fără manșon. Manșonul poate fi schimbat și tipul său depinde de tipul probei măsurate.

Prelucrarea prin mașină a sticlei asigură o precizie ridicată a elementelor care se potrivesc în electrodul din sticlă și plastic, care este o necesitate pentru funcționarea corespunzătoare. Când este manipulată și întreținută corect, durata de viață a electrodului este mai mare decât electrozii standard. Durata medie de viață este între 2 și 4 ani și depinde de frecvența măsurătorilor și de tipul și temperatura soluțiilor măsurate.

Periodic, în medie, în fiecare lună, manșonul ar trebui scos, vechiul gel electrolit ar trebui să fie spălat și nou turnat.

Membrana de formă conică este întărită ceea ce permite măsurători directe de penetrare, de exemplu într-o carne sau într-o brânză. GPX-105S nu poate fi utilizat pentru măsurători de apă distilată, redistribuită sau deionizată.

Specificații

Domeniu pH

0 ÷ 14 pH

Punct zero (pHE=0)

7.0 ±0.4 pH
Eletrod de referință

Joncțiune dublă Ag/AgCl, KCl saturat

Soluție de referință

gel KCl 3 M
Formă membrană

sticlă, conic

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
Diametru

12.0 mm

Mărime corp (fără priză)

120 mm ±5 mm
Nivel minim de imersiune

20 mm

Nivel maxim de imersiune

100 mm
Corp material

polipropilenă

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

Priză specială pentru conectarea cu aparatele din seria 100

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cap de măsurare gpx-105s pentru instrumente din seria 100”
cere ofertaCere ofertă!