Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Cap multiparametru imergibil pentru multifuncțional-metre gxz-3tk

Descriere

vezi brosura aici GXZ-3tk

Capul de imersie pentru multifuncțional-metre permite măsurarea simultană a câtorva funcții. Ea facilitează munca la câmp și măsurătorile, limitează problemele cu cabluri separate pentru fiecare senzor și electrod. Carcasa rezistentă protejează toți senzorii de celule de măsurare și electrozii împotriva deteriorărilor mecanice. În funcție de versiune, capul poate fi conectat la contor cu ajutorul conectorilor BNC separați sau cu 1 conector multi-pin.

Caracteristici

Capul GXZ-3tk permite măsurători ale pH-ului, conductivității, salinității, oxigenului dizolvat și temperaturii. Folosește electrozi și senzori înlocuibili (cu excepția senzorului de temperatură care este construit permanent).

Colaborează cu contoare multifuncționale portabile: CX-401, CX-461, CX-601 și CX-705. Capul multiparametru, ca dotare standard, este echipat cu:

gel umplut, nerefilabil EPP-1B electrod pH,

Celula de conductivitate ECF-1,

COG-1B senzor de oxigen galvanic,

și sonda de temperatură din oțel inoxidabil cu senzor Pt-1000B.

În funcție de condițiile și tipul lichidelor măsurate, tipurile de electrozi, senzori și celule pot fi schimbate.

Ca de obicei, capul este echipat cu un cablu de 5 m echipat cu dopuri BNC-50, ceea ce permite conectarea acestuia la cele mai tipice intrări utilizate în contoare diferite. Capul poate fi de asemenea echipat cu 1 conector multi-pin.

Electrozii, celulele și senzorii sunt descriși în broșuri separate.

În cazul măsurătorilor cu mai puțin de trei senzori (electrozi), dopul neutilizat poate fi închis cu un capac special. Etalonarea periodică poate fi făcută fără deconectarea electrozilor, cu utilizarea capacului de plexiglas pus pe fundul capului, umplut cu soluție standard sau soluție tampon. Capacul este de asemenea utilizat pentru curățarea periodică a electrozilor.

Specificații

Greutate

Cap cu cablu de 5m – 580 g
cap cu cablu de 5m și carcasă –  1200 g

Dimensiuni

φ = 50 mm, L = 240 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cap multiparametru imergibil pentru multifuncțional-metre gxz-3tk”
cere ofertaCere ofertă!