Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Capete debit (flow heads)

Categorii: , Etichetă:

Descriere

vezi brosura aici flow-heads

Celule de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică în lichide, cu utilizarea contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar este un nume incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru măsurătorile de conductivitate industriale (online) în lichide cu conținut redus de depozite, oferim celule universale de conductivitate:

ECF-1B pregătit să se înșurubeze în capete de măsurare și ECF-1t cu senzor de temperatură încorporat – montat cu ajutorul piuliței de strângere în capetele de curgere. Electrozii metalici din aceste celule sunt rezistenți la contaminări chimice și la deteriorări mecanice. Electrozii pot fi ușor curățiți.

De asemenea, sunt disponibile celule de conductivitate integrate în capete de imersie GCZ-1t și capete de curgere GCP-1t.

Caracteristici

Capetele imersibile sunt proiectate pentru a colabora cu controlorii utilizați pentru pH continuu, potențial redox, conductivitate, conținut de oxigen și măsurători de temperatură. Acestea pot fi utilizate pentru măsurători în rezervoare și canale de scurgere.

Oferim capete de curgere pentru măsurători continue în conductele PCV în care sunt lipite.

GXP-1 un cap pentru un electrod,

GXP-1t un cap pentru un electrod, cu senzor de temperatură,

GXP-2 un cap pentru 2 electrozi,

GXP-2t un cap pentru 2 electrozi, cu senzor de temperatură,

GPP-1 un cap pentru măsurători ale pH-ului cu utilizarea electrodului EPX-1t,

GCP-1t un cap pentru măsurarea conductivității, integrat cu preamplificator și senzor de temperatură,

GCP-4t un cap de conductivitate de 4 electrozi cu preamplificator – descriere pe site-ul separat disponibil aici

GXP-01 un cap pentru măsurători în ieșirea din conductă.

Diametrul este ajustat la diametrul conductei, în mod standard este de 50 mm.

În cazul conductelor de oțel, oferim echipamentul de electrozi montat într-un fir special sudat în conductă conform instrucțiunilor noastre.

Electrozii sau celulele sunt montate vertical, etanșate cu o glandă sau înșurubate în cap.

În funcție de modelul contorului care cooperează cu capul, poate fi necesar să se aplice un preamplificator încorporat în imediata vecinătate a capului.

GPP-1 este proiectat pentru a coopera cu electrodul de pH EPX-1t cu șurub pentru măsurători în lichide contaminate.

Electrodul are un senzor de temperatură încorporat. Joncțiune de teflon, membrană plană și filet 3/4 „. Presiunea maximală a lichidului este de până la 6 bari.

Capul GCP-1t are o celulă de conductivitate înșurubată, integrată cu preamplificator, și colaborează exclusiv cu controlorii din seria 800.

În cazul în care presiunea înaltă depășește rezistența electrodului, se recomandă utilizarea capului GXP-01 conectat printr-o supapă cu o conductă. Cantitatea minimă a lichidului măsurat este direcționată dincolo de conducte prin supapă și după măsurare se scurge către apele uzate.

Electrodul sau celula construită în cap necesită curățare și calibrare periodică. În acest caz, este necesar să se închidă temporar fluxul lichidului măsurat.

Selectarea electrozilor și a contoarelor depinde de mulți factori care afectează măsurarea. Înainte de pregătirea ofertei este necesar să ne contactați prin e-mail și să completați în continuare chestionarul primit cu privire la cerințele și condițiile de lucru ale utilizatorului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capete debit (flow heads)”
cere ofertaCere ofertă!