Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Capete imergibile

Categorii: , Etichetă:

Descriere

vezi brosura aici immersible-heads

Celule de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică în lichide, cu utilizarea contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar este un nume incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru măsurătorile de conductivitate industriale (online) în lichide cu conținut redus de depozite, oferim celule universale de conductivitate:

ECF-1B pregătit să se înșurubeze în capete de măsurare și ECF-1t cu senzor de temperatură încorporat – montat cu ajutorul piuliței de strângere în capetele de curgere. Electrozii metalici din aceste celule sunt rezistenți la contaminări chimice și la deteriorări mecanice. Electrozii pot fi ușor curățiți.

De asemenea, sunt disponibile celule de conductivitate integrate în capete de imersie GCZ-1t și capete de curgere GCP-1t.

Caracteristici

Capetele imersibile sunt proiectate pentru a colabora cu controlorii utilizați pentru pH continuu, potențial redox, conductivitate, conținut de oxigen și măsurători de temperatură. Acestea pot fi utilizate pentru măsurători în rezervoare și canale de scurgere.

 

Oferim următoarele modele de capete:

GXZ-1t – pentru montarea unui electrod, celulă sau senzor, cu senzor de temperatură încorporat.

GXZ-2t – pentru montarea a 2 electrozi, celule sau senzori, cu senzor de temperatură încorporat.

GXZ-3t – pentru montarea a 3 electrozi, celule sau senzori, cu senzor de temperatură încorporat.

GCZ-1t – integrat cu celula de conductivitate, cu preamplificator și senzor de temperatură.

GCZ-4t – un cap de conductivitate de 4 electrozi cu preamplificator – descriere pe site-ul separat disponibil aici

GPZ-1 – pregătit pentru colaborarea cu electrod EPX-1t pentru măsurători în canalizare.

 

 

Capetele sunt echipate cu un arc pentru a fi spânzurat pe o platformă. Lungime standard: 1 m. Lungimea posibilă: 0,5 m până la 4 m.

În partea inferioară a capului există un senzor de temperatură încorporat (cu excepția GPZ-1) și un conector pentru înșurubarea electrozilor și a celulelor.

Partea inferioară detașabilă a capului facilitează curățarea și înlocuirea electrozilor, a celulelor sau a senzorilor.

Etalonarea periodică este simplă și se realizează după tragerea capului din lichidul măsurat și cu utilizarea capacului din plexiglas în care trebuie introdusă soluția standard sau soluția tampon. Acest capac este utilizat și pentru curățarea periodică a celulelor sau a electrozilor.

În partea superioară există un conector cu glandă pentru conectarea cablului cu dispozitivul de măsurare. În cazul utilizării capului cu contoare cu seria 800, este necesară utilizarea preamplificatoarelor. Pentru contoarele seriei 421 în cazul măsurării pH-ului, când distanța dintre cap și contor este mai mică de 10 m, utilizarea preamplificatorului nu este necesară.

Transmisia wireless de la cap până la contoarele seriei 800 este posibilă.

Selectarea electrozilor și a controlorilor depinde de numeroși factori care afectează măsurarea. Înainte de pregătirea ofertei este necesar să ne contactați prin e-mail și să completați chestionarul primit despre cerințele utilizatorului și condițiile de muncă.

Specificații

Lungime inclusiv capul

standard 1 m, maxim 4 m.
Diametru exterior

50 mm

Nivel minim de imersiune

50 mm
Material

PVC

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capete imergibile”
cere ofertaCere ofertă!