Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Celulă cu 4 electrozi de conductivitate cap debit gcp-4t

Categorii: , Etichetă:

Descriere

vezi brosura aici GCP-4t

Celule de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică în lichide, cu utilizarea contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar este un nume incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru măsurătorile de conductivitate industriale (online) în lichide cu conținut redus de depozite, oferim celule universale de conductivitate:

ECF-1B pregătit să se înșurubeze în capete de măsurare și ECF-1t cu senzor de temperatură încorporat – montat cu ajutorul piuliței de strângere în capetele de curgere. Electrozii metalici din aceste celule sunt rezistenți la contaminări chimice și la deteriorări mecanice. Electrozii pot fi ușor curățiți.

De asemenea, sunt disponibile celule de conductivitate integrate în capete de imersie GCZ-1t și capete de curgere GCP-1t.

Caracteristici

Capul de debit GCP-4t funcționează cu controlere, oferite de compania ELMETRON, în măsurători continue de conductivitate a apei, a apelor reziduale și a altor substanțe care curg în conducte.

Metoda de măsurare a conductivității cu 4 electrozi (celulă) permite măsurători în apă cu sedimente și apă reziduală. Această construcție permite o funcționare mai lungă fără necesitatea curățării electrozilor.

Capul este conectat cu ajutorul unor flanșe. Diametrul standard este de 50 mm.

În interiorul senzorului de cap a conductivității și a temperaturii au fost plasate. În exterior, într-o carcasă rezistentă la apă este amplasat un preamplificator.

Etalonarea și curățarea periodică se efectuează după închiderea supapei de admisie și scoaterea capului.

GCP-4t funcțioenază numai cu contoarele seriei 800.

Există posibilitatea transferării fără fir a datelor de la cap către controler.

Specificații

Domeniu de măsurare

100 µS/cm ÷ 500 mS/cm

Constanta K

1.2 cm-1 ± 0.1
Domeniu de temperatură

0 ÷ 60 °C

Diametru

50 mm
Lungime

250 mm

Materialul corpului

PVC
Senzor de temperatură

Pt-1000B

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Celulă cu 4 electrozi de conductivitate cap debit gcp-4t”
cere ofertaCere ofertă!