Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

celulă cu 4 electrozi de conductivitate cap imergibil gcz-4t

Categorii: , Etichetă:

Descriere

vezi brosura aici GCZ-4t

Celule de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică în lichide, cu utilizarea contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar este un nume incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru măsurătorile de conductivitate industriale (online) în lichide cu conținut redus de depozite, oferim celule universale de conductivitate:

ECF-1B pregătit să se înșurubeze în capete de măsurare și ECF-1t cu senzor de temperatură încorporat – montat cu ajutorul piuliței de strângere în capetele de curgere. Electrozii metalici din aceste celule sunt rezistenți la contaminări chimice și la deteriorări mecanice. Electrozii pot fi ușor curățiți.

De asemenea, sunt disponibile celule de conductivitate integrate în capete de imersie GCZ-1t și capete de curgere GCP-1t.

Caracteristici

Capul de imersie GCZ-4t funcționează cu dispozitive de comandă, oferite de firma ELMETRON, în măsurători continue de conductivitate a apei, a apelor reziduale și a altor substanțe din tancuri, recipiente sau bazine.

Metoda de măsurare a conductivității cu patru electrozi (celulă) permite măsurători în apă cu sedimente și ape reziduale. Această construcție permite o funcționare mai lungă fără necesitatea curățării electrozilor.

În partea inferioară a capului sunt plasați 4 electrozi de conductivitate metalică și senzor de temperatură. În partea superioară se află un preamplificator cu conectori de cablu.

Capul este echipat cu un cuier pentru al plasa deasupra rezervorului sau iazului.

Etalonarea și curățarea periodică se efectuează după închiderea supapei de admisie și scoaterea capului.

GCZ-4t cooperează numai cu contoarele seriei 800.

Există posibilitatea transferării fără fir a datelor de la cap către controler.

Înainte de plasarea comenzii este necesar să ne contactați și să completați un chestionar care descrie cerințele și condițiile de muncă.

Specificații

Domeniu de măsurare

100 µS/cm ÷ 500 mS/cm
Constanta K

1.2 cm-1 ± 0.1

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
Nivel minim de imersiune

25 cm

Diametru

50 mm
Lungime

0.5 to 4 m

Material corp

PVC
Senzor temperatură

Pt-1000B

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „celulă cu 4 electrozi de conductivitate cap imergibil gcz-4t”
cere ofertaCere ofertă!