Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Celulă de conductivitate ec-201t

Descriere

vezi brosura aici EC-201t

Celulele de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică cu ajutorul contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar acesta este numele incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru contoarele noastre de conductivitate oferim o celulă de conductivitate universală – ECF-1 cu o gamă largă de măsurători care, în practică, permite măsurători ale majorității lichidelor și probelor.

Măsurătorile cele mai exacte ale apei ultra-pure, cu conductivitate de la 0 la 10 μS / cm, trebuie efectuate în ieșirea apei din sistemul de distilare, filtrare sau închis. Acestea ar trebui să fie efectuate cu ajutorul unei celule de conductivitate a fluxului sau a unei celule plasate într-un flux special prin vas. Aceasta elimină influența gazelor atmosferice care pot schimba rezultatul. Cele mai exacte, în acest scop, sunt celulele cu electrozi de platină care nu sunt acoperite cu negru de platină. Constanta K a acestor celule este de aproximativ 0,1 cm-1.

Pentru lichidele cu conductivitate peste 400 mS / cm, oferim o celulă de conductivitate cu K constantă de aproximativ 10 cm-1.

Caracteristici

Celula de conductivitate EC-201t este recomandată pentru măsurători de conductivitate sau de salinitate în apă ultra-pură. Celula este echipată cu un senzor de temperatură încorporat (rezistor Pt-1000B).

Concentrația K joasă permite măsurători în apă pură și pură, cum ar fi apa demineralizată sau deionizată.

Electrozii sunt realizați din elemente de platină de suprafață plate mari. Nu sunt acoperite cu negru de platină.

Această soluție accelerează timpul de reacție al celulei și determină citiri mai stabile, dar poate fi utilizată numai pentru măsurători ale probelor de conductivitate scăzută.

Celula poate fi aplicată pentru măsurători în imersie sau în flux – a doua metodă este recomandată în special pentru măsurători în apă cu conductivitate foarte scăzută.

Măsurarea fără contact cu aerul este mai precisă, deoarece gazele conținute în aer pot intra în lichid și pot schimba semnificativ citirea. Ca echipament suplimentar, oferim un vas de sticlă care se pune în partea inferioară a celulei. Apa curge direct dintr-un distilat sau printr-o conductă prin valvă și trece prin furtun la orificiul de admisie de la partea inferioară a vasului. Lichidul care iese prin vas este direcționat către sistemul de canalizare sau către un recipient furnizat de utilizator.

Celula poate fi de asemenea montată în capul de curgere GPX-01 care este fabricat din plastic.

Specificații

Domeniu

0 μS/cm ÷ 200 μS/cm

Electrod – platină:

7 x 18 mm
Constanta K

0.1 ±0.02 cm-1

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
Nivel minim de imersiune

20 mm

Nivel maxim de imersiune

100 mm
Lungime fără capul cablului:

120 mm ±5 mm

Diametru

12.0 mm ±0.5 mm
Material corp

sticlă

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50 / Chinch (RCA)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Celulă de conductivitate ec-201t”
cere ofertaCere ofertă!