Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Celulă de conductivitate ec-210

Descriere

vezi brosura aici EC-210

Celulele de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică cu ajutorul contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar acesta este numele incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru contoarele noastre de conductivitate oferim o celulă de conductivitate universală – ECF-1 cu o gamă largă de măsurători care, în practică, permite măsurători ale majorității lichidelor și probelor.

Măsurătorile cele mai exacte ale apei ultra-pure, cu conductivitate de la 0 la 10 μS / cm, trebuie efectuate în ieșirea apei din sistemul de distilare, filtrare sau închis. Acestea ar trebui să fie efectuate cu ajutorul unei celule de conductivitate a fluxului sau a unei celule plasate într-un flux special prin vas. Aceasta elimină influența gazelor atmosferice care pot schimba rezultatul. Cele mai exacte, în acest scop, sunt celulele cu electrozi de platină care nu sunt acoperite cu negru de platină. Constanta K a acestor celule este de aproximativ 0,1 cm-1.

Pentru lichidele cu conductivitate peste 400 mS / cm, oferim o celulă de conductivitate cu K constantă de aproximativ 10 cm-1.

Caracteristici

Celula de conductivitate EC-210 este recomandată pentru măsurătorile de conductivitate în soluțiile de apă.

Construcția celulei permite măsurători în probe de conductivitate ridicată, saline și în majoritatea compușilor chimici. Nu este recomandat pentru măsurători în lichide cu conținut ridicat de sedimente, ulei sau grăsimi și apă pură.

EC-210 este echipat cu doi electrozi de platină acoperite cu negru de platină, ceea ce reduce efectul polarizării, care este frecvent în cazul probelor de conductivitate ridicată.

Înainte de măsurători în astfel de probe este necesar să se calibreze celula utilizând o soluție standard aleasă corect. Eroarea în cazul măsurătorilor în soluții de concentrație ridicată poate ajunge la ± 10%, calibrarea reduce la ± 2%.

Corpul este fabricat din policarbonat și se curăță cu solvenți nitro, toluen, acetonă, amoniac, metanol și NaOH.

Specificații

Domeniu

10 ÷ 1000 mS/cm

Suprafață platină

5×5 mm
Constanta K

10 ±1 cm-1

Domeniul temperaturii

0 ÷ 80 °C
Nivel minim de imersiune

50 mm

Nivel maxim de imersiune

60 mm
Materialul corpului

policarbonat

Diametru

12.0 mm ±0.5 mm
Lungime fără capul cablului

110 mm ±5 mm

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Celulă de conductivitate ec-210”
cere ofertaCere ofertă!