Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Celulă de conductivitate ecf-1b

Descriere

vezi brosura aici ECF-1B

Celule de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică în lichide, cu utilizarea contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar este un nume incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru măsurătorile de conductivitate industriale (online) în lichide cu conținut redus de depozite, oferim celule universale de conductivitate:

ECF-1B pregătit să se înșurubeze în capete de măsurare și ECF-1t cu senzor de temperatură încorporat – montat cu ajutorul piuliței de strângere în capetele de curgere. Electrozii metalici din aceste celule sunt rezistenți la contaminări chimice și la deteriorări mecanice. Electrozii pot fi ușor curățiți.

De asemenea, sunt disponibile celule de conductivitate integrate în capete de imersie GCZ-1t și capete de curgere GCP-1t.

Caracteristici

ECF-1B este proiectat pentru măsurări continue de conductivitate sau salinitate a apei pure și a apei cu conținut scăzut de sedimente. Această celulă poate fi, de asemenea, utilizată pentru măsurători ale acizilor sau alcalinelor puternice și în lichide cu conținut mediu de săruri.

Toate modelele pot fi utilizate pentru măsurători de conductivitate în domeniul 0 ÷ 400 mS / cm ceea ce permite utilizarea în mai multe aplicații.

ECF-1B are 2 electrozi metalici (tije) plasate în interiorul celulei de măsurare.

Electrozii metalici sunt ușor de curățat și rezistenți la deteriorarea mecanică. Carcasa este echipată cu un capac de electrod, care poate fi îndepărtat cu ușurință pentru a curăța electrozii.

Firul și conectorul plasat pe partea superioară permit înșurubarea celulei în capul imersibil.

Principalele avantaje ale celulelor sunt: acuratețea, curățarea ușoară, rezistivitatea electrozilor la coroziune și preț accesibil.

Acest tip de celulă este oferit pentru capetele noastre imersibile: GXZ-1t; GXZ-2t; GXZ-3t și pentru capul portabil GXZ-3tk care cooperează cu contoare multifuncționale portabile.

Specificații

Domeniu

0 ÷ 400 mS/cm

Constanta K

0.45 ±0.05 cm-1
Temperatură de lucru

0 ÷ 60 °C

Diametru

12.0 mm ±0.5 mm
Dimensiuni (mm)

120 mm ±5 mm

Material corp

PVC
Connector

chinch cu fir M16

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Celulă de conductivitate ecf-1b”
cere ofertaCere ofertă!