Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Celule de conductivitate ecf-1, ecf-1t

Descriere

vezi brosura aici ECF-1_ECF-1t

Celule de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică în lichide, cu utilizarea contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar este un nume incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru măsurătorile de conductivitate industriale (online) în lichide cu conținut redus de depozite, oferim celule universale de conductivitate:

ECF-1B pregătit să se înșurubeze în capete de măsurare și ECF-1t cu senzor de temperatură încorporat – montat cu ajutorul piuliței de strângere în capetele de curgere. Electrozii metalici din aceste celule sunt rezistenți la contaminări chimice și la deteriorări mecanice. Electrozii pot fi ușor curățiți.

De asemenea, sunt disponibile celule de conductivitate integrate în capete de imersie GCZ-1t și capete de curgere GCP-1t.

Caracteristici

ECF-1 și ECF-1t sunt celule pentru măsurători scufundabile sau în flux. Domeniul larg de măsurare (0 ÷ 400 mS / cm) permite utilizarea în mai multe aplicații. Celulele sunt recomandate pentru măsurători de conductivitate în canalizare, lichide cu sedimente, care conțin unsoare, ulei, acizi sau baze, apă naturală, apă de la robinet etc. Aceste celule pot fi, de asemenea, utilizate pentru măsurători în vopselele de apă.

ECF-1t este echipat cu un senzor de temperatură încorporat.

Electrozii metalici sunt ușor de curățat și rezistenți la deteriorarea mecanică. Carcasa este echipată cu capac de electrod, care poate fi înșurubat cu ușurință pentru a curăța electrozii.

În cazul măsurării apei ultra-pure, celula trebuie utilizată numai în acest scop, nu pentru alte măsurători. Măsurătorile trebuie efectuate în flux cu utilizarea unui vas de debit special pus pe celulă. Măsurarea fără contact cu aerul este mai precisă, deoarece gazele conținute în aer pot pătrunde în lichid și pot schimba semnificativ citirea. Ca echipament suplimentar, oferim un vas de sticlă care trece prin partea inferioară a electrodului. Apa curge direct dintr-un distilat sau printr-o conductă prin valvă și trece prin furtun la orificiul de admisie de la partea inferioară a vasului. Lichidul care iese prin vas este direcționat către sistemul de canalizare sau către un recipient furnizat de utilizator.

Celula poate fi de asemenea montată în capul de curgere GPX-01 care este fabricat din plastic.

Principalele avantaje ale celulelor sunt: ​​acuratețea, curățarea ușoară, rezistivitatea electrozilor la coroziune și preț accesibil.

Celulele pot coopera cu toți contoarele de conductivitate realizate de Elmetron după anul 2002. Pentru lichidele cu conductivitate sub 10 μS / cm se recomandă utilizarea unei celule EC-201 cu o constantă K = 0,1cm-1 plasată într-un vas ulterior. Norma europeană EN 27888 recomandă un astfel de mod de măsurare. Pentru măsurarea lichidelor cu conductivitate mai mare de 400 mS / cm, oferim celula EC-210 cu o constantă K = 10cm-1.

Specificații

Domeniu

0 ÷ 400 mS/cm
Constanta K

0.45 ±0.05cm-1

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
Nivel minim de imersiune

30 mm

Diametru

12.0 mm ±0.5 mm
Lungime

120 mm ±5 mm

Lungime cablu

Aproape 1 m
Material corp

PVC

Connector

BNC-50
Senzor temperatură (ECF-1t)

Pt-1000B

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Celule de conductivitate ecf-1, ecf-1t”
cere ofertaCere ofertă!