Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Celule de conductivitate ecf-1, ecf-1t

Descriere

vezi broșura aici ECF-1,ECF-1t

Celule de conductivitate sunt utilizate pentru măsurători de conductivitate electrică cu ajutorul contoarelor de conductivitate. Uneori ele sunt numite electrozi de conductivitate, dar acesta este numele incorect, deoarece electrozii fac parte din celula de conductivitate și sunt plasați în interiorul celulei de măsurare.

Cel mai adesea celulele de conductivitate sunt echipate cu electrozi de platină, electrozi de platină acoperite cu negru de platină sau electrozi metalici (în majoritatea cazurilor oțel).

Pentru contoarele noastre de conductivitate oferim o celulă de conductivitate universală – ECF-1 cu o gamă largă de măsurători care, în practică, permite măsurători ale majorității lichidelor și probelor.

Măsurătorile cele mai exacte ale apei ultra-pure, cu conductivitate de la 0 la 10 μS / cm, trebuie efectuate în ieșirea apei din sistemul de distilare, filtrare sau închis. Acestea ar trebui să fie efectuate cu ajutorul unei celule de conductivitate a fluxului sau a unei celule plasate într-un flux special prin vas. Aceasta elimină influența gazelor atmosferice care pot schimba rezultatul. Cele mai exacte, în acest scop, sunt celulele cu electrozi de platină care nu sunt acoperite cu negru de platină. Constanta K a acestor celule este de aproximativ 0,1 cm-1.

Pentru lichidele cu conductivitate peste 400 mS / cm, oferim o celulă de conductivitate cu K constantă de aproximativ 10 cm-1.

Caracteristici

ECF-1 și ECF-1t sunt celule pentru măsurători scufundabile sau în flux. Domeniul larg de măsurare (0 ÷ 400 mS / cm) permite utilizarea în mai multe aplicații. Celulele sunt recomandate pentru măsurători de conductivitate în canalizare, lichide cu sedimente, care conțin unsoare, ulei, acizi sau baze, apă naturală, apă de la robinet etc. Aceste celule pot fi, de asemenea, utilizate pentru măsurători în vopselele de apă.

ECF-1t este echipat cu un senzor de temperatură încorporat.

Electrozii metalici sunt ușor de curățat și rezistenți la deteriorarea mecanică. Carcasa este echipată cu capac de electrod, care poate fi înșurubat cu ușurință pentru a curăța electrozii.

În cazul măsurării apei ultra-pure, celula trebuie utilizată numai în acest scop, nu pentru alte măsurători. Măsurătorile trebuie efectuate în flux cu utilizarea unui vas de debit special pus pe celulă. Măsurarea fără contact cu aerul este mai precisă, deoarece gazele conținute în aer pot pătrunde în lichid și pot schimba semnificativ citirea. Ca echipament suplimentar, oferim un vas de sticlă care trece prin partea inferioară a electrodului. Apa curge direct dintr-un distilat sau printr-o conductă prin valvă și trece prin furtun la orificiul de admisie de la partea inferioară a vasului. Lichidul care iese prin vas este direcționat către sistemul de canalizare sau către un recipient furnizat de utilizator.

Celula poate fi de asemenea montată în capul de curgere GPX-01 care este fabricat din plastic.

Principalele avantaje ale celulelor sunt: ​​acuratețea, curățarea ușoară, rezistivitatea electrozilor la coroziune.

Celulele pot coopera cu toți contoarele de conductivitate realizate de Elmetron după anul 2002. Pentru lichidele cu conductivitate sub 10 μS / cm se recomandă utilizarea unei celule EC-201 cu o constantă K = 0,1cm-1 plasată într-un vas ulterior. Norma europeană EN 27888 recomandă un astfel de mod de măsurare. Pentru măsurarea lichidelor cu conductivitate mai mare de 400 mS / cm, oferim celula EC-210 cu o constantă K = 10cm-1.

Specificații

Domeniu

0 ÷ 400 mS/cm

Constanta K

0.45 ±0.05cm-1

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
Nivel minim de imersiune

30 mm

Diametru

12.0 mm ±0.5 mm
Lungime

120 mm ±5 mm

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Material corp

PVC

Connector

BNC-50
Temperatură senzor (ECF-1t)

Pt-1000B

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Celule de conductivitate ecf-1, ecf-1t”
cere ofertaCere ofertă!