Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Electrod ph combinat osh-10-00/2dab

Descriere

vezi brosura aici OSH-10-002DAB

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Măsurătorile continue în condiții industriale (online) necesită o alegere foarte precisă a tipului corespunzător de electrod pH.

Factorii care influențează alegerea:

Componența chimică a soluțiilor măsurate (în unele cazuri măsurarea continuă nu este posibilă).

Domeniul real, estimat al valorilor pH-ului.

Intervalul de temperatură al soluțiilor măsurate.

Sedimente și conținut de grăsime / ulei.

Presiune, în cazul măsurătorilor într-o conductă.

Acțiunile utilizatorilor în timpul procesului de exploatare (curățare sistematică, întreținere).

Alegerea greșită a electrodului poate avea ca rezultat rezultate instabile, scurte durata de viață și, uneori, distrugerea ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apa reziduală sau compuși chimici. Electrodul standard de pH folosit pentru măsurători în apă ultra pură va da rezultate instabile.

Pentru măsurătorile efectuate într-o conductă, lichidele care conțin depozite, se recomandă să alegeți electrodul de pH cu o membrană plană auto-curățată și un filet care permite înșurubarea acestuia.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. Combinarea tipică ceramică standard poate, mult mai ușor, să fie înfundată cu unele sedimente decât joncțiunea teflon cu o suprafață mai mare.

Caracteristici

Combinația de sticlă pH electrod de tip OSH-10-00 / 2DAB este utilizată pentru măsurători de lichide, în principal diferite tipuri de ape uzate și de canalizare.

Firul și conectorul special amplasat în partea superioară a electrodului permite montarea acestuia în capete de imersare.

Electrodul poate fi utilizat pentru cabinete pentru apă curată și pentru lichide cu depozite cum ar fi apa uzată. Forma membranei este rotundă. Electrolitul este în formă de gel și nu poate fi reîncărcabil.

Electrodul OSH-10-00 / 2DAB este caracterizat printr-o impedanță redusă, un timp de stabilizare scurt și o bună liniaritate la marginile domeniului de măsurare.

Acest tip de electrod este oferit pentru lucrul cu capetele noastre GXZ-1t, GXZ-2t si GXZ-3t si poate fi utilizat si in capul GXZ-3tk care coopereaza cu contoarele portabile CX-401, CX-461 si CX- 601, CX-705 în versiunea pentru teren.

Specificații

Domeniu de măsurare

0 ÷ 14 pH

Domeniul de măsurare al temperaturii

0 ÷ 70 °C
Punct zero

7 ±0.3 pH

Impedanță

< 120 MΩ (at 25 °C)
Tip de joncțiune /membrană

fibră, bulb de sticlă

Electrolit

KCl gel, ne-reîncărcabil
Diametru

12.0 mm ±0.5 mm

Dimensiuni (mm)

140 mm ±5 mm
Materialul corpului

sticlă

Connector

chinch cu fir M16
Presiunea maximă a lichidului

3 bar (at 25 °C)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Electrod ph combinat osh-10-00/2dab”
cere ofertaCere ofertă!