Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Electrod redox combinat erpt-111

Descriere

vezi brosura aici ERPt-111

Electrozii Redox sunt utilizați pentru măsurarea lichidelor în care au loc procesele de reducere a oxidării. Rezultatul este determinat în mV. În majoritatea cazurilor pentru astfel de măsurători se utilizează un pH metru cu funcție mV.

Există puține tipuri de electrozi redox (ORP), dar într-o practică cele mai frecvente sunt electrozii combinați cu electrodul de referință AgAgCl și electrodul de măsurare a platinei. Partea din platină are o formă de plăcuță mică, tija, inel sau un fir sub formă de spirală montată la capătul electrodului.

Electrozii redox nu sunt calibrați.

Unele dintre normele sau tehnicile de măsurare necesită calcularea rezultatului măsurării redoxului la electrodul standard de hidrogen. Acest tip de electrod este foarte rar în practică. Există câteva aparate în oferta Elmetron, care pot face automat astfel de calcule.

Caracteristici

Electrodul combinat ORP (redox, mV) ERPt-111 este proiectat pentru măsurători în soluții de apă.

Electrodul constă din semnale de măsurare și de referință. Partea de măsurare este un inel de platină amplasat la capătul electrodului, care depinde de echilibrul de oxidare – reducere în soluția măsurată.

Partea de referință este Ag / AgCl în soluție de KCI saturată cu clorură de argint. Un contact cu eșantionul este asigurat de o diafragmă de fibre (joncțiune).

Electrodul este pregătit pentru colaborare cu contoare de pH cu o opțiune de măsurare mV și cu conector BNC.

Poate fi utilizat atât în ​​timpul măsurătorilor de laborator cât și în câmp. Electrolitul utilizat în electrod este în formă de gel, ceea ce încetinește curgerea acestuia. Electrodul nu este reîncărcabil, ceea ce ușurează utilizarea și conservarea acestuia.

Electrodul ERPt-111 este echipat cu corp epoxidic rezistent mecanic și chimic, protejează cu succes partea de măsurare a electrodului.

Domeniile tipice în care se utilizează electrodul sunt: ​​controlul potențialului redox într-un tratament chimic sau biologic al apelor reziduale municipale și industriale, măsurarea calității apelor de suprafață, controlul proceselor de fermentare etc. ERPt-111 poate de asemenea, să fie utilizat în laboratoare ca indicator de punct final în procesul de titrare.

Specificații

Domeniu de măsurare

±2000 mV

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
Măsurare half cell

platină

Referință half cell

Ag/AgCl
Soluție de referință

gel, 3.0 M KCl + AgCl

Materialul diafragmei

fibră
Diametru corp

12.0 ±0.5 mm

lungime (făăr priză)

120 mm
Nivel minim de imersiune

10 mm

Nivel maxim de imersiune

115 mm
Material corp

epoxy

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Electrod redox combinat erpt-111”
cere ofertaCere ofertă!