Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Orp/redox electrod ers-2b

Descriere

vezi brosura aici ERS-2B

Electrozii Redox sunt utilizați pentru măsurarea lichidelor în care au loc procesele de reducere a oxidării. Rezultatul este determinat în mV. În majoritatea cazurilor pentru astfel de măsurători se utilizează un pH metru cu funcție mV.

Există puține tipuri de electrozi redox (ORP), dar într-o practică cele mai frecvente sunt electrozii combinați cu electrodul de referință AgAgCl și electrodul de măsurare a platinei. Partea din platină are o formă de plăcuță mică, tija, inel sau un fir sub formă de spirală montată la capătul electrodului.

Electrozii redox nu sunt calibrați.

Pentru măsurătorile industriale continue (online) sunt oferite electrozi cu fir pentru introducerea lor în capete de imersie. De asemenea, în oferta noastră există și electrozi fără fir, dar cu un cablu, care pot fi montați într-un cap de curgere cu ajutorul unei glezne speciale de etanșare.

Caracteristici

ERD-2B este proiectat pentru măsurarea potențialului de reducere a oxidării (ORP, redox) în soluțiile de apă. Acest electrod este proiectat pentru măsurători continue.

În partea superioară are un fir pentru a fi înșurubat în capetele de imersie.

Acesta include măsurarea semiceloacei într-o formă de spirală, sârmă de platină la capătul electrodului și o semi-celulă de referință de argint / clor cu un potențial constant.

Electrodul este echipat cu o joncțiune electrolitică ceramică.

Construcția sa permite o curățare ușoară a electrodului de platină.

Electrodul ERS-2 este utilizat în mod obișnuit pentru: controlul proceselor de reacție de reducere a oxidării în piscine, în procesul de purificare chimică și biologică a apelor reziduale industriale și menajere, controlul proceselor de fermentare etc.

Specificații

Domeniu de măsurare

±2000 mV
Domeniu temperatură

5 ÷ 80 °C

Măsurare half-cell

platină
Soluție de referință

3.5 M KCl + AgCl

Joncțiune electrolit

ceramică, singur
Diametru corp

12.0 ±0.5 mm

Lungime corp (fără priză)

140 mm
Nivel minim imersiune

30 mm

Material corp

glass
Connector

RCA cu fir M16

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orp/redox electrod ers-2b”
cere ofertaCere ofertă!