Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

osh 12-01 set pentru măsurători ale ph-ului în carne și brânză

Descriere

vezi brosura aici OSH-12-01

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Pentru măsurare în carne, brânză moale și medie tare recomandăm setul OSH 12-01, care include un cuț care trebuie introdus în carne și electrod pH (simbol: OSH 12-00), care este pus în interiorul cuțitului.

În cazul în care electrodul a fost consumat sau rupt, este posibil să îl înlocuiți fără necesitatea înlocuirii întregului cuțit, ceea ce reduce semnificativ costurile.

Electrodul cooperează cu toți factorii de pH ai producției noastre.

Electrodul și cuțitul trebuie să fie curățate, după măsurătorile care trebuie spălate cu exactitate, aceasta este condiția utilizării pe termen lung și citirilor exacte.

Specificații

Domeniu

0 ÷ 14 pH
Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C, folosire scurtă: 70 °C)

Punct zero

7 ±0.5 pH
Impedanță

100 to 200 MΩ ( at 25 °C)

Tip joncțiune / membrană

ceramică / sticlă
Electrolit de referință

Ag / AgCl

Electrolit

KCl gel saturat
Diametru parte îngustă

6.0 mm ±0.5

Diametru parte largă

12.0 mm ±0.5 mm
Lungime fără connector

120 mm ±5 mm

Corp

Cuțit din oțel inoxidabil
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „osh 12-01 set pentru măsurători ale ph-ului în carne și brânză”
cere ofertaCere ofertă!