Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph electrod combinat epp-1

Descriere

vezi brosura aici EPP-1

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Electrodul corpului din plastic combinat EPP-1 este proiectat pentru măsurarea pH-ului în lichide fără depozite.

Electrodul se distinge prin impedanță redusă, perioadă scurtă de stabilizare și o bună liniaritate la capetele intervalului de măsurare.

Corpul din plastic protejează împotriva frânării.

Electrolitul gelului nu poate fi înlocuit, ci face mai ușoară utilizarea electrodului.

Electrodul are o membrană din sticlă rotundă.

Alături de membrană a fost plasată o joncțiune ceramică care permite contactul lichidului măsurat cu electrolitul.

Conectorul BNC permite utilizarea electrodului cu majoritatea pH-metrelor.

EPP-1 nu necesită activare separată, deoarece este echipată cu o sticlă umplute cu KCI saturată pusă la capăt și scoasă înainte de măsurători. O astfel de soluție face ca electrodul să fie activat permanent și prelungește durata sa de viață. Un inel special de etanșare protejează de scurgerea electrolitică din sticlă. Inelul este strâns prin înșurubarea capacului sticlei.

Specificații

Domeniu

0 ÷ 14 pH

Domeniul temperaturii de lucru

0 ÷ 50 °C
Punct zero

7 ±0.3 pH

Tip diafragmă / membrană

ceramică / sticlă, sferic
Electrolit

Gel – 3.3 M KCl

Impedanță

120 MΩ (25 °C )
Diametru corp

12.0 mm ±0.5 mm

Lungime fără cap

140 mm ±5 mm
Nivel minim de imersiune

30 mm

Nivel maxim de imersiune

105 mm
Material corp

policarbonat

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph electrod combinat epp-1”
cere ofertaCere ofertă!