Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Ph electrod combinat epp-hf

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

vezi brosura aici EPP-HF

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Electrodul combinat EPP-HF este proiectat pentru măsurarea pH-ului în soluții de apă care conțin acid hidrofluoric (HF). Acest electrod poate fi utilizat pentru măsurarea lichidelor cu concentrația acidului HF nu mai mare de 0,5 M / l.

Un electrod de pH standard din sticlă nu este destinat pentru măsurători în astfel de lichide ca acidul HF diluează sticla. Sticla folosită în electrodul EPP-HF permite măsurători de durată scurtă, cu condiția să nu depășească limitele de timp de imersare a electrodului în soluțiile măsurate. Cu cât concentrația acidului HF este mai mare (nu depășește valoarea de 0,5 M / l), timpul de imersie trebuie să fie mai scurt. Electrozii nu pot fi imersați timp de mai mult de 2 minute.

Sticla electrozilor rezistă la aproximativ 1000 de măsurători ale lichidelor până la 25 ° C, cu un timp de măsurare de aproximativ 1 minut. Electrodul nu este reîncărcabil, ceea ce ușurează utilizarea acestuia. Este umplut cu un electrolit gel care prelungește durata sa de viață. Corpul din plastic scade riscul de frânare.

Membrana de măsurare este fabricată din sticlă plană, iar joncțiunea, în formă de inel, este realizată din teflon.

Activitatea continuă a membranei este asigurată de un recipient din plastic umplut cu o soluție KCl. Se pune pe electrozii și se scoate înainte de măsurători. Acest lucru prelungește durata de viață a electrodului. Pentru a menține recipientul etanșat, acesta este echipat cu o garnitură care este strânsă prin înșurubarea piuliței. Prețul este foarte accesibil în comparație cu electrozi similare oferite de alte companii.

Specificații

Domeniu pH

0 ÷ 11 pH

Domeniu temperatură

0 ÷ 50 °C
Punct zero

7 ±0.4 pH (in 20 °C)

Tip joncțiune / membrană

teflon / sticlă – neted
Diametru corp

12 mm ±0.5 mm

Lungime fără capul cablului

120 mm ±5 mm
Material corp

poli-carbonat

Lungime cablu

aproximativ. 1 m.
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ph electrod combinat epp-hf”
cere ofertaCere ofertă!