Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph electrod combinat eps-2

Descriere

vezi brosura aici EPS-2

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Electrodul de sticlă combinat EPS-2 este proiectat sau măsurătorile pH-ului în lichide în intervalul 0-14 pH.

Temperatură de lucru de până la 120 ° C.

Electrodul se distinge prin impedanță redusă, perioadă scurtă de stabilizare și liniaritate bună la capetele intervalului de măsurare.

Electrolitul gel nu este reîncărcabil, dar suficient pentru toată perioada de exploatare.

Joncțiunea electrolitică ceramică (diafragma) este plasată deasupra membranei electrodului și permite contactul dintre soluția măsurată și electrolit în electrodul de referință.

Electrodul este echipat cu o membrană de sticlă, emisferică.

Conectorul BNC-50 permite colaborarea cu majoritatea contoarelor de pH disponibile.

Celula de referință este separată de o diafragmă electrolitică internă, ceea ce creează bariera ionică. Împiedică ionii de argint să difuzeze la jumătatea celulei de referință, ceea ce la rândul ei limitează șansele de înfundare a diafragmei ceramice și interferențele cauzate de ionii de sulfură și cianură din soluția măsurată. De asemenea, limitează interferența cauzată de agenții reducători, cum ar fi amine, tampoane care conțin TRIS, sulfuri etc.

Pentru a menține electrodul permanent activat, acesta este echipat cu o sticlă umpluta cu KCI pusă la capăt, ar trebui scoasă înainte de măsurare. O astfel de soluție prelungește durata de viață a electrodului. Un inel special de etanșare protejează de scurgerea electrolitică din sticlă. Inelul este strâns prin înșurubarea capacului sticlei.

Specificații

Domeniu

0 ÷ 14 pH
Domeniul temperaturii de lucru

0 ÷ 120 °C (140 °C în vapori)

Punct zero

7 ±0.4 pH
Tip diafragmă / membrană

ceramică / sticlă

Electrolit

gel,  KCl saturat
Impedanță

300 MΩ (25 °C)

Diametru corp

12.0 mm ±0.5 mm
Lungime fără cap

140 mm ±5 mm

presiune

6 bar (25 °C)
Nivel minim de imersiune

30 mm

Nivel maxim de imersiune

105 mm
Material corp

sticlă

Lungime cablu

apoximativ 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph electrod combinat eps-2”
cere ofertaCere ofertă!