Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph electrod combinat eps-3li

Descriere

vezi brosura aici EPS-3Li

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Electrodul EPS-3Li este proiectat pentru măsurători ale pH-ului în lichide cu un conținut de apă sub 5%. Poate fi folosit în produse petroliere, extracte pe bază de apă și alcool, uleiuri vegetale și vopsele emulsie, cu condiția ca acestea să fie curățate cu precizie imediat după măsurare. De asemenea, sunt posibile măsurătorile în apă pură.

Conectorul BNC-50 permite colaborarea cu majoritatea contoarelor de pH disponibile.

Corp de sticlă, membrană rotundă. Electrolitul de referință este soluția de clorură de litiu, reîncărcabilă de gaura plasată în partea superioară a corpului de sticlă. În mediul fără apă, electrolitul standard – apă, soluție de clorură de potasiu – nu va furniza măsurători exacte datorită potențialelor mari de difuzie și rezistenței ridicate dintre soluția non-apă și electrolit.

Electrodul este echipat cu trei joncțiuni externe. Celula de referință este separată de o diafragmă electrolitică internă, ceea ce creează bariera ionică. Împiedică ionii de argint să difuzeze la jumătatea celulei de referință, ceea ce la rândul ei limitează șansele de înfundare a diafragmei ceramice și interferențele cauzate de ionii de sulfură și cianură din soluția măsurată. De asemenea, limitează interferența cauzată de agenții reducători cum ar fi amine, tampoane care conțin TRIS, sulfuri etc.

Există câteva tipuri de soluții fără apă în care este imposibil să se facă o măsurare stabilă, cu toate acestea rareori se întâmplă excepții.

Specificații

Domeniu

0 ÷ 14 pH

Domeniul temperaturii de lucru

0 ÷ 70 °C
Tip diafragmă / membrană

ceramică / sticlă

Electrolit

Lithium în ethanoll
Referință hallf-cell

Ag / AgCl

Joncțiune electrolit

triplă, ceramică
Lungime fără cap

140 mm ±5 mm

Nivel minim de imersiune

30 mm
Nivel maxim de imersiune

105 mm

Material corp

glass
Diametru corp

12.0 mm ±0.5 mm

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph electrod combinat eps-3li”
cere ofertaCere ofertă!