Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph electrod combinat epx-3

Descriere

vezi brosura aici EPX-3

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Electrodul EPX-3 este proiectat pentru măsurători ale pH-ului pe suprafețe umede plane de materiale cum ar fi: hârtie, carton, piele finită, țesături, agar nutrienți și, de asemenea, pentru măsurători în soluții de apă de volume mici.

Electrodul are o membrană plană și o joncțiune cu inel o-inel Teflon plasată pe un plan.

Materialul din caroserie este confecționat din material epoxidic rezistent la rupere, substanțe agresive și mulți solvenți organici. Electrolitul nu este reîncărcabil ceea ce face mai ușoară utilizarea electrodului. Viscozitatea ridicată a electrolitului prelungește durata de viață a electrodului.

Electrodul din setul standard este echipat cu un tub de testare din sticlă cu formă și dimensiune reglată, permițând măsurători în eșantioane cu un volum mic (peste 0,1 ml).

EPX-3 este livrat și cu un tampon elastic special pentru măsurarea materialelor foarte subțiri și protejarea membranei împotriva deteriorărilor mecanice.

Pentru a menține membrana activă, electrodul este livrat cu o sticlă, umplută cu KCl, pusă la capăt, care asigură condițiile optime pentru stocarea electrodului și disponibilitatea continuă de lucru, trebuie să fie scos înainte de măsurare. O astfel de soluție prelungește durata de viață a electrodului. Un inel special de etanșare protejează împotriva scurgerilor de electroliți din sticlă. Inelul este strâns prin înșurubarea capacului.

Specificații

Domeniu pH

2 ÷ 12 pH
Domeniul temperaturii de lucru

5 ÷ 60 °C

Impedanță

în temp 25 °C ≤ 500 MΩ
Punct zero

7.0 ±0.5 pH

Electrolit

3.3 M KCl gel, Ag/AgCl
Diametru corp

12.0 ±0.5 mm

lungime (fără priză de cablu)

110 mm ±5 mm
Nivel minim de imersiune

1 mm

Nivel maxim de imersiune

100 mm
Nivelul minim de probă în tubul special de test

0.1 ml

Formă membrană

flat
Materialul diafragmei

o-ring teflon

Material corp

perspex
Material priză

polipropilenă

Materialul tubului-test

sticlă
Material suport

Cauciuc din silicon

Lungime cablu

aproxiamtiv 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph electrod combinat epx-3”
cere ofertaCere ofertă!