Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph electrod combinat erh-11s

Descriere

vezi brosura aici ERH-11S

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

ERH-11S combinație electrod pH are o construcție specifică a jonctiunii electrolitice realizate într-o formă de alunecare, tăiate din sticlă. Este un manșon de sticlă adaptat precis corpului electrodului, acoperind joncțiunea, care îl protejează de colmatare. Construcția precisă permite ieșirea stabilă a unui electrolit în exces și un bun contact cu acesta.

ERH-11S este proiectat pentru măsurători ale substanțelor cu un conținut de apă mai mare de 5%

Poate fi folosit pentru măsurători în:

  • probe cu conținut scăzut de ioni de pH, cum ar fi apa distilată, apa de alimentare cu cazan, apa de suprafață și apele subterane;
  • amestecurile de solvenți organici cu apă;
  • alcool;
  • apă cu conținut de apă mai mare de 5%, de ex. emulsie de ulei în apă, vopsele diluate cu apă;
  • produse alimentare cum ar fi lapte, smântână, bere, suc de fructe și legume;
  • sapun lichid, sampon, miere;
  • soluții cu conținut ridicat de sare, de ex. apă de mare, sau utilizate în procesul de galvanizare, fotografie, bronzare.

Membrana de sticlă răspunde bine la valoarea pH a soluțiilor măsurate. Tubul lateral facilitează reumplerea sau înlocuirea electrolitului. Construcția electrodului minimizează influența încărcării statice care apare frecvent în cazul măsurătorilor în soluții cu conținut scăzut de ioni.

Specificații

Domeniu pH

0 ÷ 14 pH
Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
pentru perioade scurte de timp 80 °C

Rezistivitatea membranei

100 ÷ 200 MΩ at 20 °C
Rezistivitatea diafragmelor

< 5 kΩ

Punct zero

0 ± 30 mV
Electrod de referință

Ag/AgCl

Soluție de referință

3.0 M KCl +AgCl
Diametru corp

12.0 mm ±0.5 mm

Lungime corp (fără priza de cablu)

120 mm ±5 mm
Nivel minim de imersiune

30 mm

Nivel maxiim de imersiune

105 mm
Materialul membranei

sticlă

Forma membranei

rotund, bulb
Diafragmă

sticlă, mânecă

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph electrod combinat erh-11s”
cere ofertaCere ofertă!