Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph electrod combinat erh-12-6

Descriere

vezi brosura aici ERH-12-6

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Electrodul de pH combinat ERH-12-6 este proiectat pentru măsurători ale pH-ului în apă și alte lichide, în special în probele de volum mic.

Electrodul poate fi de asemenea utilizat ca senzor universal de pH în condiții de laborator.

ERH-12-6 are un corp de sticlă și este echipat cu o joncțiune ceramică.

Forma conică a membranei și accesul facil la joncțiune face ca curățarea electrodului să fie foarte ușoară.

Diametrul mic al capătului electrodului și forma sa permite efectuarea de măsurători în eșantioane cu un volum mic în tuburile de testare sau în alte vase mici. Folosind un tub de testare special livrat în set cu electrodul, într-o formă și diametru foarte apropiat de dimensiunea electrodului, permite măsurarea pH-ului în probe de la 0,4 cm3.

În corpul electrodului există o gaură pentru reumplerea sau schimbarea electrolitului de referință.

Specificații

Domeniu pH

0 ÷ 14 pH

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
pentru perioade scurte de folosire 80 °C
Rezistivitatea membranei (la 20°C)

200 ÷ 500 MΩ

Punct zero (pHE=0)

7 ±0.5 pH
Electrod de referință

Ag/AgCl

Soluție de referință

3.0 M KCl +AgCl
Diametru corp

6.5 mm ±0.5 mm / 12.0 mm ±0.5 mm

Lungime corp (fără priză)

120 mm ±5 mm
Nivel minim de imersiune

25 mm

Nivel maxim de imersiune

90 mm
Materialul corpului

sticlă

Formă membrană

con
Material diafragmă

ceramică

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph electrod combinat erh-12-6”
cere ofertaCere ofertă!