Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph electrozi combinați IJ44A, IJ44At, IJ44C

Descriere

vezi brosura aici IJ44A_IJ44C_IJ44At

Electrozii de pH au fost proiectați acum 100 de ani. Primul electrod de sticlă a fost proiectat de fizicianul polonez Zygmunt Klemensiewicz. Timp de mulți ani a fost utilizat un set format din electrozii de măsurare și de referință separați. Acum zile, în majoritatea cazurilor, electrozi pH sunt oferite ca un electrod combinat. Într-un singur corp de electrod au fost plasate atât electrozii de măsurare, cât și cei de referință.

Elektroda pH IJ44A Electrozii oferiți diferă în funcție de scopul și detaliile construcției. Este foarte important să alegeți tipul corect al electrodului pentru tipul de eșantion măsurat. Alegerea greșită poate duce la rezultate instabile, la scurtarea duratei de viață și, uneori, la distrugerea totală ireversibilă a electrodului.

Diferențele dintre construcțiile electrodului sunt legate de diferitele scopuri ale utilizării lor. Există electrozi de pH diferit pentru măsurătorile de apă deionizată, diferite pentru apa curată și diferite pentru apele reziduale, substanțele semisolide, solul, produsele alimentare sau compușii chimici.

Electrozii oferiți pentru măsurători la temperaturi de peste 100 ° C au un tip diferit de sticlă decât electrozii standard care de obicei pot funcționa la temperaturi între 50 și 80 ° C. Există diferențe enorme în construcția joncțiunii electrolitice (diafragmă), care asigură contactul dintre soluția măsurată și jumătatea celulei de referință. De cele mai multe ori se utilizează o joncțiune ceramică, acum zilele de electrozi cu joncțiune de teflon devin populare, deoarece au multe avantaje față de tipurile standard de joncțiuni.

Electrozii concepuți pentru măsurători continue în aplicațiile industriale sunt caracterizați printr-o rezistență mai bună la presiune mai mare și o autocurățare mai bună a membranei.

Elmetron oferă o gamă largă de electrozi pH selectați corespunzător scopului.

Caracteristici

Electrozii pH-ului IJ44A, IJ44At și IJ44C au o construcție unică, specifică, care permite măsurarea lichidelor, a probelor semi-solide sau a solului fără riscul de a înfunda joncțiunea electrolitică (diafragma).

Acest electrod permite măsurători în gama foarte largă de probe:

Apa, apa uzata, proba contamina, produse cosmetice, detergenti, substante organice, proteine, lubrifianti, uleiuri, vinuri, carne, sosuri … toate acestea poate fi masurat cu un electrode!

Acestea nu ar trebui utilizate pentru măsurători de apă ultrapură, cum ar fi apa distilată sau deionizată.

Modelul IJ44A reacționează mai repede în apă curată și în soluții cu temperaturi mai scăzute. Are o rezistență mecanică mai bună.

Modelul IJ44C are o eroare de sodiu mai scăzută, care apare în timpul măsurătorilor de lichide cu valori 13 până la 14 pH care includ ionii de sodiu.

Modelul IJ44At are un senzor de temperatură încorporat (rezistor Pt-1000B).

Construcția neobișnuită („joncțiunea intermediară”) protejează joncțiunea reală (diafragma) a electrodului împotriva înfundării, asigură măsurători stabile în aceste tipuri de lichide sau mase semi-lichide, în care alte electrozi opresc rapid de lucru.

Elementele de electrozi din sticlă sunt protejate de un corp din plastic.

Manșonul din plastic care protejează joncțiunea este o parte integrantă a electrodului. Este imposibil să folosiți electrodul fără manșon. Manșonul poate fi schimbat și tipul său depinde de tipul probei măsurate.

Prelucrarea prin mașină a sticlei asigură o precizie ridicată a elementelor care se potrivesc în electrodul din sticlă și plastic, care este o necesitate pentru funcționarea corespunzătoare. Când este manipulată și întreținută corect, durata de viață a electrodului este mai mare decât electrozii standard. Durata medie de viață este cuprinsă între 2 și 4 ani.

Periodic, în medie, în fiecare lună, manșonul ar trebui să fie scos din gelul electrolitic vechi ar trebui să fie spălat și nou turnat.

Membrana de formă conică este întărită ceea ce permite măsurători directe de penetrare, de exemplu într-o carne sau într-o brânză.

Electrozii nu includ mercurul și se potrivesc direct tuburilor de eppendorf Eppendorf.

Specificații

Domeniu pH

0 ÷ 14 pH

Punct zero

7.0 ±0.4 pH
Tip electrod

Joncțiune intermediară Ag/AgCl

Electrolit

concentrated 3M KCl
Membrană  

sticlă, conic

Domeniu temperatură

0 ÷ 60 °C
Diametru

12.0 mm

Lungime

120 mm ±5 mm
Nivel minim de imsersiune

20 mm

Nivel maxim de imsersiune

100 mm
Materialul corpului

polipropilenă

Lungime cablu

aproximativ 1 m
Connector

BNC-50
(+ RCA in IJ44At)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph electrozi combinați IJ44A, IJ44At, IJ44C”
cere ofertaCere ofertă!