Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Senzor oxigen dizolvat cog-1b

Categorii: , Etichetă:

Descriere

vezi brosura aici COG-1B

Pentru măsurătorile industriale (online) ale oxigenului dizolvat în apă și oxigenului în aer, noi oferim senzori de oxigen galvanic COG-1, COG-1B și COG-2. Senzorii pot funcționa de mai mulți ani, în condițiile unei manipulări adecvate și al unei întrețineri simple. Acestea se caracterizează printr-o precizie bună și un preț competitiv.

COG-1 cu un cablu, utilizat pentru măsurători continue în conducte.

COG-1t este utilizat în același scop, dar are un senzor de temperatură încorporat, ceea ce permite măsurarea simultană a oxigenului și a temperaturii.

COG-1B echipat cu filet special pentru plasarea acestuia în capul de curgere.

COG-2 cu cablu de 5 m și greutate, pentru măsurători în cisterne, fără cap suplimentar.

Senzorii noștri de oxigen constau dintr-un catod de argint și un anod de zinc plasat în soluția electrolitică KCI, separată de soluția măsurată de membrană, care este permeabilă pentru oxigen. După scufundarea oxigenului dizolvat se difuzează prin membrană și se reduce la catod, ceea ce generează tensiune proporțională cu presiunea parțială a oxigenului la temperatura reală. Difuzia de oxigen se schimbă odată cu schimbările de temperatură. Senzorii au un sistem special de corecție a temperaturii / permeabilității.

Caracteristici

Senzorul de oxigen dizolvat COG-1B este proiectat pentru măsurarea oxigenului dizolvat în apă naturală, apă reziduală, canalizare și apă. Senzorul poate fi utilizat cu capetele de imersie fabricate de ELMETRON. Conectorul special cu filet permite înșurubarea senzorului în capete. Senzorii sunt concepuți pentru a colabora cu contoarele de tip on-line, cum ar fi serverele 421 sau 801 și 804. Acestea pot fi de asemenea utilizate în cap multi-parametru – GXZ-3tk pentru instrumentele portabile precum CX-401, CX-461 și CX-601 sau CX-705 cu carcase.

 

Trăsături caracteristice:

Senzorul este echipat cu o membrană din teflon cu o rezistivitate chimică mare, selectivitate ridicată și permeabilitate bună la oxigen. Membrana este plasată într-un capac ușor de înlocuit.

Catodul de argint încărcat negativ a crescut rezistivitatea la contaminarea cu sulfuri, ceea ce permite utilizarea senzorului în apă puternic poluată, cum ar fi apa uzată industrială sau municipală.

Senzorul este echipat cu un sistem intern de compensare a temperaturii, care face corecții dependente de temperatura și permeabilitatea membranei.

Poate fi calibrat în% de saturație în 1 sau 2 puncte în soluție 0% și în aer în proporție de 100%.

Gaze precum clorul, dioxidul de sulf, hidrogenul sulfurat, aminele, amoniacul sau dioxidul de carbon pot cauza erori în măsurători.

Întreținerea ușoară și durata scurtă de calibrare ușurează funcționarea.

Acest COG-1B poate funcționa de mai mulți ani, doar utilizatorul trebuie să-și amintească despre operațiunile simple de întreținere periodică.

Senzorul asigură o precizie bună a măsurătorilor pentru un preț foarte competitiv în comparație cu alt producător

Senzorul COG-1B funcționează pe principiul celulă galvanică. Se compune dintr-un catod de argint și un anod de zinc plasat în soluția de electrolit, separat de soluția măsurată de membrană, care este permeabil pentru oxigen. Oxigenul dizolvat difuzează prin membrană și este redus la catod, ceea ce generează o tensiune proporțională cu presiunea parțială a oxigenului la temperatura curentă.

Specificații

Domeniu de măsurare %

0 ÷ 600 %

Domeniu de măsurare mg/l

0 ÷ 60 mg/l
Precizie

La temperatura calibrată ±1 % *

Precizia măsurării temperaturii

În raza 0 ÷ 40 °C ±0.5 °C
Temperatura acceptabilă a soluției măsurate

0 ÷ 40 °C

Interval de compensare a temperaturii

0 ÷ 40 °C
Semnalul sondei pentru soluții (la 20 °C )

în 100 % O2 saturație 20 ÷ 25 mV
în 0 % O2 saturație max 0.3 mV

Timp de răspuns T 99

sub 1 minute
Compensare internă

da (thermistor)

Material catod

argint
Material anod

zinc

Material membrană

Folie teflon
Material corp și cap membrană

PVC

Electrolit

KCl 0.5 mol/l
Diametru corp

12.0 mm ±0.5 mm

Lungime corp (până la fir)

120 mm ±5 mm
Connector

chinch, cu fir M16

Cu diferența ± 5 ° C  precizie: ± 3%, prin diferența de ± 10 ° C precizie : ± 5%.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Senzor oxigen dizolvat cog-1b”
cere ofertaCere ofertă!