Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

ph controller cp-801

Categorie: Etichete: ,

Descriere

vezi broșura aici CP-801

Producătorul polonez de renume mondial, ELMETRON, fondat în 1989, fabrică pH-metre, ionometre, simulatoare de pH, contoare de conductivitate, contoare de oxigen dizolvat, termometre, higrometre, termometre și contoare de grosime de acoperire.

Toate aparatele au certificatul CE.

pH-metrele sunt utilizate pentru măsurarea pH-ului apei ultra-pure, a apei curgătoare, a diferitelor tipuri de ape reziduale (municipale, industriale etc.) compuși chimici, paste, vopsele, produse alimentare cum ar fi lapte, carne, branza, vin, bere etc. ., produse cosmetice care conțin apă și multe altele.

pH-metrele realizate de compania ELMETRON pot fi, de asemenea, utilizate pentru măsurarea pH-ului în piscine. Pentru agricultură recomandăm pH-metre potrivite pentru măsurători directe ale solului sau pentru măsurători ale soluțiilor utilizate pentru udare sau în hidroponie.

În funcție de locul de muncă:

– pH-metre portabile pentru lucrul pe teren

– pH-metre portabile pentru lucrări de laborator și pe teren

– pH-metre de laborator (table top, bench meters)

– pH-metre industriale  (controale pentru măsurători continue)

Elmetron oferă pH-metre care permit, cu excepția măsurării pH-ului, și măsurători ale altor funcții.

Unul dintre cei mai importanți factori ai măsurătorilor corecte este alegerea tipului potrivit de electrozi de pH adecvat pentru probele măsurate. Alegerea potrivita permite munca de lungă durată și fără probleme.

Caracteristici

Regulatorul de pH CP-801 este proiectat pentru a efectua măsurători în apă pură, în apă ultra-pură și în canalizare. Este una dintre noile generatoare de controlere cu o gamă largă de caracteristici și aplicații. Proiectat pentru a lucra în centrale electrice, centrale termice și centrale electrice și stații de tratare a apei. Este un dispozitiv staționar într-o carcasă rezistentă la umiditate (IP-65).

A fost asigurată o precizie ridicată și o stabilitate a măsurătorilor. Dispozitivul are un afișaj grafic mare, care arată valoarea pH-ului și a temperaturii și starea fiecărui releu simultan. Este posibil să alegeți între informațiile afișate

În afară de datele de bază – pH și temperatură – poate fi ales unul dintre următorii parametri adiționali: informații despre starea releelor ​​sau informații despre ultima dată de calibrare.

Dispozitivul este ușor de operat, are un meniu în limba engleză. Este echipat cu o semnalizare optică colectivă a lucrării corecte și a progresului procesului de control.

Datorită componentelor electronice moderne, memoria controlerului a devenit complet independentă de sursa de alimentare

Controlerul CP-801 are un sistem automat de compensare, care cooperează cu sonda de temperatură Pt-1000

Dispozitivul permite calibrarea la 1, 2 sau 3 puncte a electrodului pH cu detectarea automată a valorii soluției tampon, introdusă mai devreme de utilizator. Este posibilă calibrarea contorului fără a fi necesară deconectarea ieșirilor

Controlerul este alimentat cu o tensiune standard de 230 V, care este izolată galvanic de clemele de intrare. Opțional, este posibil să se utilizeze diferite tensiuni de alimentare: 110/230/24 V AC, 12-24 V cc.

Ieşiri:

relee (alarma sau regularea PID);

digital izolat: RS-485, MODBUS (ASCII și RTU);

ieșiri de ieșire izolate: 0 ÷ 20 sau 4 ÷ 20 mA

În cazul utilizării releelor ​​și depășirea limitelor inferioare sau superioare introduse, se schimbă releul corespunzător (alarmă minimă și maximă) sau se completează sau coeficienții de frecvență sunt modificați (pentru controlerul PID)

Contorul este echipat cu ceasul real cu data

Este posibil să conectați un panou la distanță (tastatură cu afișaj), care permite controlul dispozitivului de la o distanță de până la 1 km

Posibilitatea transmisiei de date radio de la capul de măsurare la controler

Electrodul de pH, care cooperează cu dispozitivul, este plasat într-un cap. În cazul măsurării pH-ului în rezervoare, recomandăm capul imersibil GPZ-1 cu electrod EPX-1t pentru canalizare sau capul GXZ-1t cu electrod pH adecvat ales în funcție de tipul lichidului măsurat. Semnalul este amplificat de un preamplificator plasat în cap.

Măsurarea pH-ului în conducte este făcută cu ajutorul următoarelor capete de curgere: GPP-1 cu electrod EPX-1t sau cap de curgere GXP-1t cu electrod apropiat ales în funcție de condițiile de măsurare. Pentru conductele de oțel oferim un echipament special de montare pentru electrodul de pH care este montat pe firul plasat pe conductă și realizat conform desenelor noastre.

Dacă presiunea din conducte este mai mare de 6 bari, ar trebui să se folosească circulația laterală cu ieșire liberă de volum mic de lichid prin capul GXP-01. În cazul utilizării capetelor de curgere, preamplificatorul este montat lângă cap.

Există posibilitatea transmiterii datelor wireless de la cap către controler.

Specificații

Valori măsurabile

pH, temperatură
Domeniul de pH

0 ÷ 14 pH

Rezoluție

0.01 pH ±1 cifră
Precizie (±1 cifră)

±0.02 pH*

Impedanță la intrare

>1012Ω
Domeniul de măsurare al temperaturii

-50 ÷ 200 °C**

Compensarea temperaturii

automat
Domeniul de compensare a temperaturii

-5 ÷ 130 °C

Precizia temperaturii

±0.2 °C*
Calibrare senzor

1, 2 or 3 puncte

Parametrii releelor

2A/250VAC/30VDC, PID controlling
Tipul de intrare al măsurării

izolat

Ieșire pH datalogger

izolat, 0 ÷ 20 mA or 4 ÷ 20 mA
Iețire datalogger temperatură

izolat 0 ÷ 20 mA or 4 ÷ 20 mA

Ieșire RS485

izolat
Distanța maximă a conexiunii RS485:

1000 m

Distanța maximă dintre preamplificator și controller:

200 m
Distanța maximă dintre senzor și preamplificator:

10 m

Putere

240 V 50Hz, pentru cerere specială 170VAC÷250VAC, 24VDC/24 VAC
Clasa izolării

PN-83/T-06500

Interferențe radio-electrice

N level
Dimensiuni (L x W x H):

215 x 215 x 95 mm

Greutate controller / preamplificator:

1350 g / 120g
Temperatură ambientală

-20 ÷ 40 °C

Umiditatea atmosferică / presiune:

max. 80% / 80 ÷ 110 kPa
Nivelul agresivității atmosferei

N/2/AG-U/C

* Precizia aparatului

** Domeniul de măsurare a temperaturii este limitat la domeniul temperaturii de funcționare a electrodului pH.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ph controller cp-801”
cere ofertaCere ofertă!