Ce vrei să cauți astăzi?

Catalog

Turbo – pumped desk sputter coater dst1

Descriere

Modelul DST1 este un sistem compact de acoperire cu capacitatea de a acoperi semiconductori, dielectrici și metale (oxidante și neoxidante). Filmele subțiri, uniforme, cu granulație fină se formează într-un ciclu rapid.

Sistemul DST1 este echipat cu un catod magnetron cu diametrul catodului de 2-4 inch, în funcție de necesități. DST1-2 (2 inch) și DST1-4 (4 inch).

Specificatii

Model DST1-2 DST1-4
– DST1-2 este configurat ca un dispozitiv de acoperire prin pulverizare și acoperire cu fibră de carbon (opțional) cu capete interschimbabile într-un instrument compact, adecvat pentru prepararea probelor pentru analiza cu microscop electronic (SEM).
– Acest dispozitiv de acoperire cu vid înaintat oferă pelicule uniforme de înaltă calitate, cu granulație fină, care sunt potrivite pentru probe care necesită o caracterizare de înaltă rezoluție și de înaltă calitate, cum ar fi FE-SEM, EDS / WDS, TEM și EBSD.
– DST1-2 cu un catod de magnetron de 2 „, o sursă de alimentare de 300 W (cu opțional) cu casetă de potrivire, o sursă de alimentare de comutare de 80 W și o sursă de alimentare cu curent ridicat pentru evaporarea carbonului (opțional) poate fi utilizat pentru cercetare și diverse alte aplicații de film subțire. Carbon fiber evaporation. Pulsed or flash carbon fiber coating modes
– DST1-4 este configurat cu un catod de magnetron de 4 ”, o cameră mare răcită cu apă, care este ideală pentru acoperirea unor mostre mari cu diametre de până la 15 cm sau mai multe mostre mai mici pe un diametru similar.
– Timpul nelimitat de pulverizare îl face adecvat pentru depunerea de strat gros.
– Sistemul este echipat cu sursă de alimentare de 800 W, sursă de alimentare de 300 W (opțional) cu casetă de potrivire. Sistemul poate depozita o gamă largă de materiale pe diferite suprafețe pentru aplicații subțiri de peliculă, cum ar fi pregătirea eșantioanelor Micro & Nano electronice și SEM
Pompă vacuum High vacuum turbo pump
Pompă de suport Diaphragm backing pump
Vacuum Full range vacuum gauge, < 2×10-6 torr, Precision Mass Flow meter (MFC)
Magnetron cathode 2 inch 4 inch
Obturator electronic
Panou de control ecran tactil 7”
Pulverizare manuală/ automată
Suport probe rotativ (în configurația standard)
Transfer date-grafic acoperire USB, se pot stoca până la 300 de înregistrări în memoria internă

Accesorii Optionale

Cod Descriere
DST1-2_01 Carbon fiber evaporation head
DST1-2_02 High current power supply
DST1_2-4_01 Quartz crystal
DST1-2_03 Planetary sample rotation
DST1_2-4_02 Spare glass
DST1_2-4_03 Sputtering targets
DST1-2_04 Fiber carbon
DST1-4_01 Substrate bias voltage
DST1-4_02 Substrate heater

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turbo – pumped desk sputter coater dst1”
cere ofertaCere ofertă!