Colegii, Universitati si Institute de Cercetare

colegii, universitati, institutii de cercetare

Biologia moleculară este un subiect de cercetare de bază care studiază structura și funcția macromoleculelor biologice și este un domeniu important de cercetare în știința vieții. Este utilizat pe scară largă în biologie, științe agricole (agronomie, silvicultură, zootehnie și științe veterinare, științe acvatice etc.), științe medicale (medicină de bază, medicină clinică, farmacie, medicina tradițională chineză și farmacie chineză etc.) și inginerie și știința tehnologiei (știința alimentației, știința mediului etc.) și alte subiecte de cercetare. Oferim instrumente majore, reactivi, consumabile și alte soluții pentru o gamă variată de universități și institute care desfășoară cercetări în biologie moleculară, în special tehnologia de cercetare bazată pe PCR .

Produsele noastre includ instrumente de purificare a acidului nucleic, termocicluri și instrumente de PCR cantitativă cu fluorescență. Instrumentul de purificare a acidului nucleic ajută utilizatorii din zona de cercetare științifică să finalizeze eficient și rapid extracția de acid nucleic de înaltă calitate, punând o bază pentru toate experimentele de biologie moleculară din aval. Termociclul poate finaliza amplificarea fragmentelor de acid nucleic țintă, este un instrument necesar în laboratorul de biologie moleculară. Instrumentul PCR cantitativ cu fluorescență poate fi utilizat pentru detectarea diferenței de expresie a genelor, analiza alelelor, detectarea polimorfismului unic de nucleotide (SNP), detectarea metilației și alte cercetări științifice de bază. Putem oferi utilizatorilor și echipamente generale de laborator, inclusiv: băi uscate, băi de apă, agitatoare termic etc.

În plus, față de lichide de conservare a probei, reactivi de purificare a acidului nucleic și reactivi de detecție PCR, oferim o serie de reactivi de cercetare biologică pentru utilizatorii din zona de cercetare științifică, inclusiv: fluide de crioconservare celulară, lichide de liză a eritrocitelor, markeri de greutate moleculară ADN, fluide de afișare TMB cu o singură componentă , soluții tampon de încărcare pentru electroforeză pe gel, reactivi fenolici, enzime de diagnostic moleculară și qPCR MIX. Aceste produse ajută utilizatorii din cercetare să efectueze cu ușurință experimente de biologie moleculară.

cere ofertaCere ofertă!