Controlul si Prevenirea Bolilor

https://www.sigmaevolution.ro/aplicatii/controlul-si-prevenirea-bolilor/

În ultimii ani, odată cu creșterea diferitelor boli infecțioase emergente, au apărut noi provocări pentru prevenirea și controlul bolilor. Noile tehnologii sunt utilizate pentru detectarea rapidă de laborator a bolilor infecțioase emergente pentru a oferi o bază de diagnostic etiologic, pentru a realiza un diagnostic rapid și precis și prevenire și control științific.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei de biologie moleculară, tehnologia PCR poate finaliza amplificarea și analiza genei sau a fragmentului de un milion de ori în câteva ore și poate realiza detectarea rapidă a ADN-ului sau ARN-ului țintă, are caracteristicile detectării rapide, sensibilitate ridicată, specificitate puternică, operare simplă, utilizare pe scară largă etc.

Identificarea și diagnosticarea cauzelor este cel mai important pas pentru CDC pentru a face față urgențelor de sănătate publică, cum ar fi bolile infecțioase. Tehnologia PCR poate detecta rapid unele microorganisme patogene care au fost izolate și cultivate de mult timp sau nu pot fi izolate și cultivate și oferă rezultate rapide de diagnostic patogen, care reprezintă o bază importantă pentru diagnosticul etiologiei. Aplicarea tehnologiei PCR pentru detectarea rapidă a probelor de patogeni va avea o mare importanță pentru prevenirea bolilor, în special pentru tratarea rapidă și eficientă a urgențelor de sănătate publică, care va aduce beneficii sociale și economice semnificative și va avea o importantă valoare de cercetare științifică și aplicație.

cere ofertaCere ofertă!