Inspectie Vamala (intrare-iesire) si Carantina

inspectie vamala intrare iesire

Există multe articole supuse inspecției Vamale de intrare-ieșire și de carantină, iar metodele de detectare moleculară sunt utilizate în principal pentru carantină de sănătate, carantină microbiană, carantină pentru animale și plante, inspecția pentru siguranța alimentelor la import și export și în alte domenii.

Elementele de detectare microbiană includ în principal: Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Salmonella, Staphylococcus aureus, coliform, coliform fecal, Enterobacteriaceae, Shigella, Pseudomonas aeruginosa, streptococ hemolitic și alte microorganisme patogene. Printre acestea, pentru cerealele de import și export s-au efectuat, de asemenea, detectarea suplimentară a penicillium galben-verde, penicillium insular, penicillium portocaliu etc.

Elementele de inspecție pentru siguranța alimentelor includ testarea ingredientelor modificate genetic din porumb, soia, grâu, orez, cartofi și alte categorii de alimente. Și detectarea tuturor tipurilor de componente de origine alimentară, cum ar fi: porumbel, vulpe, câine și alte componente de origine animală; arahide, nuci, ridichi și alte componente de origine vegetală.

Articolele de carantină la animale implică detectarea epidemiilor de animale, cum ar fi păsările de curte, mamiferele și animalele acvatice. Elementele includ: gripa aviară, boala Newcastle, pesta porcină africană, diareea epidemică porcină, bruceloza, boala virusului primăverii crapului, boala baculovirusului creveților, boala pata albă a creveților, ciurela canin etc.

Inspecția de intrare-ieșire și carantină este responsabilă și de carantina sanitară, efectuează inspecția de carantină asupra personalului de intrare-ieșire, vehicule, echipamente de transport, bagaje și mărfuri. Testele specifice includ Covid-19, dengue, febră galbenă și alte boli infecțioase.

Oferim instrumente, reactivi și consumabile pentru inspecția la intrare-ieșire și articole de carantină. Reactivul de purificare BioFlux poate fi utilizat împreună cu instrumentul automat de purificare a acidului nucleic pentru a acoperi o gamă largă de materiale de intrare-ieșire, inclusiv: țesuturi animale și vegetale, sol, microorganisme, produse din sânge etc.

cere ofertaCere ofertă!