Medicina Animalelor de Companie

Medicina Animalelor de Companie

Piața de diagnosticare a animalelor de companie se extinde din cauza creșterii numărului de animale de companie. Piața de diagnosticare a animalelor in vitro este concentrată în principal în țările europene și americane, iar piața emergentă a crescut rapid în ultimii ani. Odată cu creșterea numărului de animale de companie, rezultând o incidență mare a bolilor animalelor de companie.

Vărsăturile, diareea și tusea, curgerea nasului, strănutul și alte simptome respiratorii sunt cauzate în principal de infecția cu patogen. Majoritatea agenților patogeni din sistemul digestiv sunt virusul ciurului, coronavirusurile, toxoplasma gondii, cryptosporidium etc., în timp ce majoritatea agenților patogeni din sistemul respirator sunt adenovirus, herpesvirus, calicivirus, micoplasmă, bronhosepticum etc. detecție și alte tehnologii. Tehnologia de detectare moleculară a fost din ce în ce mai utilizată în tratamentul medical pentru animale de companie datorită sensibilității sale ridicate și specificității puternice.

Bioer Technology este un furnizor de detectare moleculară, care oferă clienților soluții complete în domeniul detectării patogenelor bolilor animalelor de companie, inclusiv instrumente, enzime, reactivi și consumabile.

În prezent, putem furniza soluții de acid nucleic patogen pentru animale de companie, inclusiv virusul Catherpes, virusul peritonită infecțioasă felină, calicivirusul felin, virusul FelineAIDS, virusul leucemiei feline, virusul rabiei, adenovirusul canin, virusul parainfluenza canin, virusul herpesului canin, virusul distemper canin, parvovirusul canin/feline, Babesia. , Ehrlichia, Mycoplasma, Chlamydia, Toxoplasma, giardia.

cere ofertaCere ofertă!