Carcase Metalice pentru Filtre

  • Filtrele din seria BJQ ale Hawach Scientific Co, Ltd sunt special folosite pentru filtrarea prin sterilizare cu gaz și reprezintă un echipament ideal de filtrare pentru industria alimentară și farmaceutică. Poate fi echipat cu cartușe de filtrare diferite, după cum este necesar

  • Filtrele din seria BJH ale Hawach Scientific Co, Ltd au avantajul lipsei unghiului mort, rezistenta la curgere mică, rezistență la acid și alcaline, și curățare ușoară. Este un dispozitiv filtrant ideal pentru industria alimentară și farmaceutică. Acesta poate fi echipat cu diferite elemente de filtrare în funcție de cerințe.

  • Carcasele din aliaj de titan de la Hawach Scientific BJTI sunt utilizate pentru filtrarea materialelor lichide în industria farmaceutică, alimentară și băuturi, microelectronică și alte industrii. Filtrul poate fi pus la deschiderea superioară a carcasei, deschiderea inferioară a  carcasei. Discul poate fi fixat sau dezasamblat.

  • Carcasele din seria Hawach Scientific Co, Ltd BJD sunt șlefuite și lustruite în interior și pe exterior, nu prezintă unghiuri moarte și au o rezistență mică la curgere. Pot fi echipate cu diferite tipuri de filtre și reprezintă un dispozitiv ideal de filtrare pentru industria alimentară și farmaceutică. Acestea se bucură de viteză, rezistența scăzută […]

  • Hawach BJF Vent este conceput pentru filtrarea gazelor, pentru tratarea apei, pentru alimente și băuturi și pentru alte industrii, pentru a elimina impuritățile, bacteriile.

X
cere ofertaCere ofertă!