Filtre pentru Seringi (Syringe Filters)

 • Filtrele pentru seringă cu acetat de celuloză au o rezistență limitată la soluțiile organice. Filtrele pentru seringă cu acetat de celuloză sunt o alegere excelentă pentru aplicațiile de recuperare a proteinelor datorită ratei scăzute de legare a proteinelor. Filtrele pentru seringă cu acetat de celuloză combină viteze mari de curgere și stabilitate termică cu caracteristici […]

 • Aceste filtre pentru seringă au membrana din fibră de sticlă. Filtrele au o compatibilitate excelentă cu solvenții organici și cu acizii puternici (cu excepția acidului fluorhidric) și a bazelor. Acestea au particule sferice de 1,2 microni cu o eficiență de reținere de 98%. Filtrele sunt, de asemenea, utilizate ca un pre-filtru pentru filtrarea microbiologică.

 • Filtrele hidrofile PTFE aparțin unui filtru versatil, care este ideal pentru filtrarea soluțiilor bazate pe solvenți organici și agresivi, în special ideal pentru funcționarea HPLC.

 • Seria WINSTAR de PVDF este o membrană hidrofilă care poate fi utilizată într-o varietate de aplicații. Are un debit ridicat și este de obicei compatibil cu cei mai mulți solvenți obișnuiți. PVDF este un mediu de legare scăzut la proteine.

 • Filtrele au caracteristici de rezistență chimică, în special ideal pentru filtrarea cu un solvent agresiv cum ar fi acidul tare și alcaline. Deoarece este o substanță hidrofobă, pentru aplicare cu probe pe bază de apă, mediul de filtrare trebuie să fie umezită cu o cantitate mică de alcool înainte de utilizare. O altă funcție a […]

 • PVDF este o membrană hidrofobă utilizată pe scară largă într-o varietate de aplicații. Are un debit ridicat și este de obicei compatibil cu cei mai mulți solvenți obișnuiți. PVDF este un liant redus de proteine.

 • Membrana Hawach a filtrelor pentru seringi MCE este amestecul inerțial biologic al membranelor CA și CN care au o legare mai mare a proteinelor decât CA pentru cele mai multe proteine. Filtrele MCE au o porozitate ridicată, ceea ce face scurgerea mai rapidă. Filtre pentru seringă MCE sunt adecvate pentru probe pe bază de apă.

 • Filtrele pentru sergină cu nylon non-steril de la Hawach sunt special concepute pentru sterilizarea și clarificarea probelor apoase și a solventului într-o varietate de aplicații analitice și de cercetare. Filtrele sunt o alegere excelentă a “membranei de lucru” în care probele de acid nu sunt implicate. Datorită caracteristicilor filtrelor pentru seringi din nailon, acestea sunt […]

 • Membrana de nylon este hidrofilă și are o extracție foarte scăzută, este mecanic foarte puternică și poate fi utilizată în diferite aplicații. Membranele de nylon au fost testate pe scară largă înainte de ambalare pentru a asigura niveluri de neegalat de extractibile.

 • Membrana Filtrelor PES este o membrană hidrofilă cu afinitate scăzută pentru proteine și cu un debit de lichid extracabil și mai scăzut decât PTFE sau PVDF. Filtrele PES sunt potrivite pentru prefiltrarea, tampoanele de filtrare și mediul de cultură.

 • Seria WINSTAR de filtre PES are un randament ridicat atunci când se utilizează un filtru mic pentru a steriliza sau clarifica o soluție de proteină vâscoasă datorită proprietăților sale scăzute de legare. Ideal pentru activitatea de culturi de țesut și proceduri de testare a dizolvării, recomandată pentru cromatografia cu ioni.

 • Filtrele PP au o membrană ușor hidrofobă, care este rezistentă la diferiți solvenți organici. Filtrele pentru seringă PP pot fi utilizate în mod ideal ca pre-filter sau filtru final. Filtrele cu legare scăzută a proteinelor facilitează recuperarea proteinelor

X
cere ofertaCere ofertă!